Jdi na obsah Jdi na menu
 


      Právě probíhá přestávka po podzimní části 2.MNHbL. Jak se tobě osobně zatím líbí účinkování Slzy v soutěži?

Začátek vypadal velmi dobře, hráli jsme pěknej hokejbal a hlavně jsme sbírali všechny body. Ale od zápasu se Starým Brnem A jsme začali podávat čím dál horší výkony, myslím že můžeme být rádi, že se zápas s Kyjovem odložil.

Na druhou stranu kdyby mi někdo řekl před začátkem, že budeme v tabulce takhle vysoko, moc bych mu nevěřil. Otázkou je, jestli my jsme tak dobří nebo je ta liga tak slabá…

 

      Minulou sezónu hrála Slza jen Horáckou ligu, ale do letošní sezóny se přihlásila do 2.MNHbL, kde je více účastníků. Je to pro tebe lepší změna nebo ti vyhovovalo hrát spíše Horáckou ligu, kde nebylo žádné cestování na venkovní zápasy apod.?

 

Rozhodně je pro mě lepší hrát 2 národku. Už jen kvůli rozhodčím. Sice se to moc nezlepšilo, ale občas ten rozhodčí dorazí :).

Co se týče cestování, tak to mi nevadí, jelikož teď musím stejně na každý zápas cestovat z Prahy tak jsem si nějak zvykl. Jenom ten benzín na ty cesty by to chtělo někde brát... K těm týmům, tak je samozřejmě jenom plus, že je víc protivníků.

 

      Oproti minulým ročníkům je letos v kádru celkem slušný počet hráčů. S kým se ti nejlépe hraje?

 

Dost nás opravdu je, obzvlášť doma se nás sejde vždycky požehnaně, ale jakmile se jede daleko, tak je nás slabá polovina, viz Hustopeče. Do Kyjova jsme ještě nejeli…

 

Parťáka do útoku si zatím nějak hledám, s nikým jsem zatím nehrál delší čas, abychom se sehráli. Jinak nejlíp se mi zatím hraje se Šamanem, škoda že se zranil. Dřív se mi hrálo dobře s Bačou, ale ten letos nechytl začátek a nemůže se dostat do svý formy, snad na jaře. Hlavně jestli chce hrát vůbec někdo se mnou…

 

      Mužstvo je po podzimní části prozatím na 4. místě. Jaké máš cíle do zbytku sezóny?

 

Myslím si, že cíl je jasný pro nás všechny. Prioritou je být do třetího místa a vyhnout se Brnu. Nejlepší bude hrát zápas od zápasu a nedívat se na to, že nám teď stačí remíza atp.

 

      V současnosti studuješ v Praze na vysoké škole. Jak ti zatím škola jde a jak stíháš zápasy?

 

Právě si mě vyrušil při učení na zápočet :). Školu zatím dávám s přehledem, ne to kecám, ale zatím žádnej problém nenastal.

Zápasy časově stíhám v pohodě, jenom se to trochu prodraží. Hold musíme postoupit do extraligy ať nemusím jezdit tak daleko :-D

 

 S novým rokem si řada lidí dává také nová předsevzetí. Máš i ty nějaké?

 

No na tohle já nehraju. Ale mám tu na koleji posilovnu zadarmo a tak se sebou začnu něco dělat, hned jak na to budu mít čas a chuť.


Díky za rozhovor a přeju hodně úspěchů. Dejv