Jdi na obsah Jdi na menu
 


1) Jak by jsi zhodnotil tvé hostování v třebíčském dorostu a jak se ti s třebíčskými hráči hrálo?

Jsem rád, že jsem si mohl ještě poslední sezonu zahrát za dorost. Sice bych hrál raději jen za Okříšky, ale v Třebíči jsou taká dobří kluci. Docela mě zaskočilo jakou jsem měl já, Ajven a Komár pozici v týmu a jak jsme se sehráli. S Třebíčákama se mi hrálo vcelku dobře, akorát se tam každou chvilku někdo pohádá, ale dobrý. No nejsou to takový BEJCI jak kluci z Okříšek!!

2) Kvůli zranění si vynechal závěrečné zápasy, můžeš popsat co se ti stalo?

Je to. No co vám budu vyprávět. Jednoho rána jsem si šel zahrát hokejbal za školu a co se nestalo. Normálně jsem asi běžel (už to je u mě divný) a prej mě někdo podrazil a já sebou břinkl jak pytel brambor na zem a udeřil se do hlavy. Ono by to nic nebylo, kdybych měřil 150cm, ale s mojí výškou něco kolem 192cm to byla pecka:-) A tím tento příběh nekončí. Poté co jsem byl v bezvědomí pro mě přijela sanitka a byl jsem transportován do nemocnice na pokraji krachu.. Od té doby jsem si velice odpočinul a taky trochu zlenivěl. Teď doufám že zase bude forma na příští rok. Zatím ji mám doma schovanou, ale nevím kde.

3) Za Okříšky jsi odehrál většinu utkání v Horácké lize, co by jsi řekl o této soutěži, ve které béčko skončilo na třetím místě?

A tak na podzim to vypadalo celkem jako normální soutěž, ale na jaře se kvalita začala zhoršovat a naše výkony, taky byli horší. Ale třetí místo na takovej počet lidi a účast na zápasech si myslím, že to ušlo. Hlavně že nebyla nějaká větší zranění. Krom Fuče a Petra.

4) Příští sezónu budou hrát Okříšky nejspíš 2MNHbL, budeš i nadále pokračovat za Okříšky?

A tak jestli kluci budou mít místo v kádru, tak bych chtěl zůstat v Okříškách. Jiné nabídky můj agent zatím neobdržel. Nemám důvod hrát někde jinde. Stejně by mě jinde nechtěli.Ta 2 národka by mohla být dobrá. Myslím, že si pěkně zahrajeme.

5) Od té doby, co jsi začal hrát hokejbal se pohybuješ na pozici obránce, neláká tě se přesunout na pozici útočníka?

Ani ne. Já to totiž neumím moc s hokejkou a bránu taky trefím jen zřídka, a když už je potřeba dát gol, tak si ten vejlet z obrany udělám. Tak jako možná bych to zkusil, ale nevím jak bych to zvládal. Nechám to na zkušenějších, kterých máme určitě dost..

6) Co by jsi na hokejbale změnil a naopak co se ti na něm líbí?

Asi bych nic neměnil. Hlavně že hraju s takovejma bejkama a to mi stačí. Sice na Moravě je hokejbal asi sto let před opicema, ale to se jen tak rychle nezmění. Jsem zvyklej na to co je.

Díky za rozhovor Dejv9