Jdi na obsah Jdi na menu
 


1)Jak by jsi zhodnotil podzimní část Horácké ligy?

Jasně a stručně – nic moc ale lepší než mít na hokejce pavučinu ale taky zjištění že magoři nevymřeli (to nepíšu o nás)

2)Co říkáš na nově složené mužstvo?

Staré = nové mužstvo se mi líbí -prostě parta se kterou jsem začínal. Peťa Doležal je taky borec na správným místě a hned zapadl

3)Kdo byl podle tebe největší osobností mužstva v podzimní části?

Jak jinak než Bača. Je to prostě jasný.. znám ho nejdéle z nás (je to taky strojař). No prostě srdcař který se obětuje pro mužstvo..(už se těším na jeho rozhovor).

4)S jakými cíly půjdeš do jarní části?

Především v zimní přestávce zregenerovat..na jaře se uvidí . Problémy se zdravím jsou pořád ale lepší už to asi nebude. Hlavní je asi postup do play-off no a pak uhrát co nejlepší výsledky. Další priorita je docházka na zápasy – nerad bych znovu chytal i když to byla sranda….

5)Jak se ti líbí přístup hráčů k zápasům, popř. k tréninkům?

Přístup k zápasům je vcelku dobrý, jak říkal Fuča měla by se zlepšit komunikace například i přes net atd.. Tréninky jsou v nevhodný termín v neděli ráno, což mi moc nevyhovuje, ale musím se zlepšit to každopádně..

6)Co říkáš na nové hřiště v Přibyslavicích?

To je kapitola, kde bych mohl fakt napsat hodně když se udělalo stylem „Chlapy sobě“ Je bohužel kapku větší ale zato je víc prostoru na kombinaci . Hřiště ještě není dodělané chybí spodní část mantinelů ale to by se mělo na jaře vyřešit. Ale povrch se mi opravdu líbí..Jak říkám je tam ještě hodně práce..

7)Kterou soutěž by jsi chtěl hrát příští sezónu, popř. za jaké mužstvo?

Doufám že vyjde ta 2MNHbL, ale už si nejsem jistý jestli se vejdu do užšího výběru :-) a samozřejmě do Přibyslavic jak jinak..

Díky za rozhovor a přeju hodně štěstí v jarní části Dejv9