Jdi na obsah Jdi na menu
 


1) Jak vypadá tvé působení v Brně?

Moje působení v Brně nevypadá do konce sezony pravděpodobně, nějak kvůli škole nejsem schopen dojíždět a občas mám problémy i se sobotníma tréninkama v Přibyslavicích.

2) Co říkáš na Horáckou ligu?

Horácká liga? K tý se moc vyjadřovat nemůžu, protože pokud se nepletu, odchytal jsem v ní jen jeden zápas, ale myšlenka je to dobrá, jen by podle mě chtělo pár věcí doladit.

3) Jak se ti líbí nové hřiště v Přibyslavicích?

Nové hřiště je na tom podobně, jako Horácká liga :-), taky dobrá myšlenka, bohužel nedotažená do konce. Chtělo by to pár úprav na mantinelech a třeba taková střídačka by taky nebyla k zahození + bych se přimlouval za vyšší síť na straně do silnice nebo se čany uběhá za ten plot :-D Jo a taky bysme mohli zřídit nějakej bus co nás tam bude svážet :-D

4) Je pro tebe velký rozdíl chytat v mužích než v mládežnické kategorii?

To každopádně, to dosvědčí každý, kdo přeskakuje do vyšší kategorie, že ze začátku je těžké se prosadit, každopádně je to jiný způsob hry, jaks říkal – muži dávaj míček hned z hokejky, protože většinou když to neuděláš už není co z hokejky dávat a z toho plyne mnohem rychlejší hra, ale myslím si že hrát o ligu níž (v těch mužích) nebylo by to tak znatelný.

5) Kterou soutěž by jsi chtěl hrát příští sezónu, popř. za jaké mužstvo?

Tak to je zapeklitá otázka, samozřejmě bych byl rád,  když by se vydařilo nějaký to hostování, např. v Brně, ale obávám se, že pokud to bude bráno tak, jak je to doposud v mužích, kde mám letos hostování, tak se do Brna nedostanu. Když by byl systém podobný jako v mladším dorostu minulou sezónu, tak bych to mohl stíhat (tréninky + dojíždění). Tímhle ale neodsuzuju Okříšky, naopak rád bych se sešel v nějaký vyšší soutěži staršího dorostu nebo v mužích s klukama, s kterýma jsme hráli kdysi dávno, takový to jádro. ;-). Rozhodně mi nepřijde Horácká liga adekvátní schopnostem okříšských, resp. přibyslavských hokejbalistů.