Jdi na obsah Jdi na menu
 


1) Jak by jsi zhodnotil tvé působení v Brně a jak se ti s brněnskými hráči hrálo?

Na stupnici 1 až 10 bych mu dal asi 8. Strašně moc jsem chtěl hrát centra, ale nebylo to ono. Až poslední asi dva zápasy, když bylo málo obránců, jsem si opravdu parádně zahrál – beka. V Bulldocích je parádní parta, až jsem koukal.

2) Kvůli zranění si vynechal nějaké zápasy jarní části, můžeš popsat co se ti stalo?

Jedno špatné opření o nohu a je to tu…přetrhl jsem si vnitřní meniskus, který mi artroskopií již spravili, a přední křížový vaz, který při ní přestříhli a teď čekám na ukončení semestru a druhou operaci, kde mi plastikou spraví i křížový vaz. Do Vánoc mám prý vystaráno…

3) Za Okříšky jsi odehrál většinu utkání v Horácké lize, co by jsi řekl o této soutěži, ve které béčko skončilo na třetím místě?

K této soutěži raději nic neříkat. Když použiji svoji stupnici, tak by to bylo tak 3. Bod za to že něco bylo, nějaká soutěž a druhý – zahrál jsem si se starou partou. Ale jinak organizačně katastrofa … kontumace, nekompetentní rozhodčí, některé zápasy neměly s hokejbalem nic společného… pro mě byla 1. liga v Brně pohlazení na hokejbalové duši.

4) Příští sezónu budou hrát Okříšky nejspíš 2MNHbL, budeš pokračovat v Brně nebo se vrátíš do Okříšek?

Je to těžké rozhodnutí, vyrůstal jsem tu a je těžké se loučit, ale asi zůstanu v Brně. A navíc, já mám na rozhodnutí ještě půl roku :-(. Každopádně mládež mě moc baví a hodlám s ní tady pokračovat :-), myslím že i kluci jsou snad se mnou spokojeni.

5) Který post ti vyhovuje nejvíce, hraješ raději obránce nebo útočníka? Vyzkoušel jsi si také někdy roli brankáře?

Strašně jsem se chtěl vrátit do útoku, dávat góly. Nějaký zápas jsem jako centr odehrál, ale sám jsem cítil že mi to nevyhovuje. Zato jako obránce jsem si úplně smlsnul. Po konzultaci s trenérem (prý jsem velice univerzální, ale vzadu mám větší seberealizaci), ze mě bude obránce. Věřím že v okresní lize bych ten rozdíl takový necítil. Taky jsem si párkrát zachytal, v zápase ne, ale na tréninku ano a na ledě, bavilo mě to, ale mé druhé já to není.

6) Co by jsi na hokejbale změnil a naopak co se ti na něm líbí?

O tomhle jsem asi nikdy nepřemýšlel. Hokejbal jsem začal hrát, protože mě zaujal, takový jaký je, proto bych ho asi neměnil. Akorát mě na něm mrzí, že je málo propagovaný. By #77

Díky za rozhovor.