Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pro první rozhovor jsem si vybral kapitána béčka Milana Fučíka.

1)Jak by jsi zhodnotil podzimní část Horácké ligy?

Vždyť to ani žádná liga nebyla. Byly to spíše tréninky zaměřené na hru. Je pravda, že bez Horácké ligy by jsme leželi doma. Takhle jsme se aspoň viděli, i když hokejbalově nám to asi moc nedalo. Spíš nic, když se s námi chtějí rvát dospělí muži (bývalí hokejisté, které přehrává parta mladých kluků). Jak říkám, aspoň jsme si zahráli jako tým a kamarádi. Jako za mlada, že Dejve F+F. :-D

 

2)Co říkáš na nově složené mužstvo?

Jaké nové? Vždyť jsme se sešli, jak jsme si od dob dorostu všichni přáli, zase spolu. Zase spolu jak v dorostu, tam nám to šlapalo. A sem tam bylo vidět, že si a sebe pamatujem.

3)Kdo byl podle tebe největší osobností mužstva v podzimní části?

Určitě kapitán, ehm, to jsem vlastně já, tak to je potom jasný :-). Teď vážně, možná by to měl být kapitán, třeba se to od něj očekává, ale já to určitě nebyl. Jednak jsem na některé zápasy chyběl z důvodu zápasů fotbalu (ten jsem začal hrát kvůli tomu, že hokejbal být neměl, tak abych doma neležel a nekynul. Jinak mi nikdy nebude nic přednější než hokejka a ten malej oranžovej nesmysl.) Největší osobností, bez které by tým nebyl, tam kde je, je Bača. Všichni víme, jak bez toho kluka vypadají naše pokusy o gól. A pak je tady ještě naše mediální osobnost, reprezentant Fifinka#9 J.

4)S jakými cíly půjdeš do jarní části?

Udělat co nejvíc proto, aby se tu hrála pořádná liga.

5)Jak se ti líbí přístup hráčů k zápasům, popř. k tréninkům?

Tréninky posuzovat nelze, poslední pořádný trénink jsem měl asi tak před 3 rokama. Ale vezmu třeba to, když se domluvíme, že si půjdeme zahrát. S některými je dobrá domluva, kupříkladu s Bačem, protože ten je daleko, tak mu ani nepíšu, protože to nemá cenu. Dobrá domluva je s Dejvem, jelikož od táty ví, co to obnáší, tak nedělá problémy. Ti, co si to představit nedokážou, ku příkladu Jiřik Gricu, s těma se jedná blbě. Já má to a pak zas ono. Když slíbí, že přijdou, tak se musí ještě člověk modlit, aby náhodou někde nebyla nějaká ta akce. To se pak může stát v lepším případě hodinové zpoždění, v horším že se nedostaví bez omluvy vůbec. Nejvíc mě dokáže naštvat, když si každý napíše sms, v kolik že co je. Ano, pro něj je to jedna sms za týden, ale co pak pro toho, který jich má každý týden odeslat 10, při změně dalších 10 atd. Docela to naskakuje. Další na řadě je Vojta. Ani ten není žádný andílek, dovolat se mu dá opravdu zabrat a vyžaduje to trpělivost. Chunky patří k těm lepším, ale nějaká muška tam je. Drinar a Ondra, nikdo o nic moc neví, ale na zápasy se pak z ničeho nic dostaví. Ajven, tomu se moc z třebíčkova nikam nechce. Když má dojet, tak vymýšlí. Tam mě vyzvednete a tam mě pak odvezete. Ale to že my jsme to měli před rokem úplně to samé a museli se spolehnout na sebe si už neuvědomuje. Filip. Je pravda, že Filip má blbé připomínky, ale s domluvou u něj a docházkou u něj problém nikdy nebyl, jen je nemilé že nemá auto. Doležalik je zatím benjaminek, ale jsem s nim spokojen.

 

6)Co říkáš na nové hřiště v Přibyslavicích?

Vynikající. Je potřeba doladit, jistě. Ale za tu dobu, co jsem v přibkách, vím že když řeknou, že něco bude, tak to bude.

7)Kterou soutěž by jsi chtěl hrát příští sezónu, popř. za jaké mužstvo?

Příští rok bych zkusil vrátit II. ligu. Pro stejné mužstvo, ale pro jinou ves. Přibyslavice, tam si myslím, že najdeme zázemí a možná i nové spoluhráče.

Díky za rozhovor a přeju hodně štěstí v jarní části. Dejv 9