Jdi na obsah Jdi na menu
 


1)Jak by jsi zhodnotil podzimní část Horácké ligy?

 Podzimní část bych hodnotil velice kladně, hlavně po stránce umístění v tabulce a výsledků je to perfektní. Předváděnou hru bych až na několik zápasů tak kladně nehodnotil. Není to špatné, ale většinu zápasů se mi zdálo, že se nemůžeme rozehrát, že se nemůžeme dostat do té svojí „okříšské“ pohody.

2)Co říkáš na nově složené mužstvo?

 No, tohle je trochu hloupá otázka. V podstatě se jen sešla parta, která tady začala hokejbal rozjíždět. Sice přišel Peťa, ale jinak se všichni dobře známe. Je to skvělá parta lidí a jsem rád, že s nimi můžu hrát.  

3)Kdo byl podle tebe největší osobností mužstva v podzimní části?

 Tak téhle otázce se tak trochu vyhnu. Určitě by se našlo několik lidí, kterým se podzim opravdu vydařil (viď Bačo :-D), ale každý si odehrál to, co měl. Hráli jsme jako tým. A tým byl i naší největší osobností.

4)S jakými cíly půjdeš do jarní části?

 Já moc osobních cílů nemám. Ale určitě bych chtěl hrát tak, abych byl týmu platný. Na podzim to docela šlo, tak doufám, že jaro bude ještě o něco lepší. Hlavním cílem ale je, aby se dařilo týmu, to pak budu spokojený.

5)Jak se ti líbí přístup hráčů k zápasům, popř. k tréninkům?

 Vím, že tréninky jsem občas vynechával, ale na druhou stranu si myslím, že je spousta lidí, kteří na to kašlali víc. Se zápasy je to lepší, většinou jsme se scházeli ve stejné sestavě, každý se snaží na zápas přijet, to je dobře.

6)Co říkáš na nové hřiště v Přibyslavicích?

 Skvělý, prostě to nejlepší, co se za posledních několik let stalo. Sice má ještě nějaké mušky, ale to se snad brzo vyřeší. Snažím se chodit občas sám trošku trénovat a většinou na hřišti potkám několik mladších kluků, které hokejbal baví, což je super.

7)Kterou soutěž by jsi chtěl hrát příští sezónu, popř. za jaké mužstvo?

 V podstatě je mi jedno, jakou soutěž budu hrát. Ale rad bych taky tu II. Moravskou. Snad to vyjde. Samozřejmě, ze bych nejradši zůstal ve stejný partě, takže chci zůstat v Okříškách, popřípadě spíš přejít do Přibyslavic.

Díky za rozhovor a přeju hodně štěstí v jarní části. Dejv 9