Jdi na obsah Jdi na menu
 


1)Jak by jsi zhodnotil podzimní část Horácké ligy?

Tak podzimní část z mého pohledu byla super. Sice jsem nehrál první dva zápasy a přišel do týmu v průběhu sezony, ale myslím, že se celému týmu podzimní část vydařila! Po výsledkové stránce to bylo perfektní – jenom trošku dopilovat ten herní projev a nebudeme mít konkurenci. :-)

2)Co říkáš na složení mužstva? Jak jsi se v něm zabydlel a jak tě přijali hráči?

Složení mužstva je skvělý na každým postu je hráč, který dokáže ostatní překvapit. Hlavní je, že to je dobrá parta, která dokáže držet při sobě i když to mezi náma pěkně vře. Kluci mě přijali moc hezky i když nevím, co si o mě mysleli, když mě viděli na prvním zápase v mém krásném oblečku – za tu helmu nemůžu – ta je Čanyho. :-) Zabydlel jsem se fakt dobře – spadlo mi tam pár gólů, zápasy jsem si užíval a je to moc fajn! Taky jsem to jednodušší, že jsem znal Čanyho a Jiříka a díky nim taky hraju – za což jim děkuju. Jsou to bejci!

3)Kdo byl podle tebe největší osobností mužstva v podzimní části?

Největší osobnost – no samozřejmě náš tým! Každý v něm je osobnost a každý v něm má své místo. :-) Ale jedno jméno musím zmínit – Dave – je to super hráč a je vidět, že hraje vyšší soutěž a parádně se mi s ním hraje!

4)S jakými cíly půjdeš do jarní části?

No je toho moc – co ti budu vyprávět.. Zahrát si dobrej hokejbal, užít si zápasy, zasmát se a podávat, co nejlepší výkony. Důležitý je, abych toho moc nezkazil a trošku přispěl k dobrým výsledkům a hře, kterou budeme předvádět. :-)

5)Jak se ti líbí přístup hráčů k zápasům, popř. k tréninkům?

Tohle se těžko hodnotí – každej si musí říct, jestli ze sebe vymačkal i tu poslední kapku a nebo jestli se na to prostě vyprd. Ale určo přístup je dobrej – na zápasech do toho dáváme všichni, co je v našich silách a tréninky bývají volnější – to ani nemůžu hodnotit, taky jsem tam mockrát nebyl, ale snažím se a je to dobře, že se sejdeme a párkrát bouchnem do toho oranžovýho nesmyslu. :-) Zápasy jsou super – všichni do nich jdou s plným nasazením a je vidět, že chceme vyhrát.

6)Co říkáš na nové hřiště v Přibyslavicích?

No když jsem na něm poprvé hrál, tak se mi jeho délka zdála jako nekonečná poušť bez vysvobození. :-) Ale je to strašně super, že se vybudovalo a že tam můžeme trénovat a je to jenom dobře, že se postavilo a že na něm mohou předvádět hráči svoje umění.

7)Kterou soutěž by jsi chtěl hrát příští sezónu, popř. za jaké mužstvo?

 No jelikož mě tento rok ještě nedraftovali do NHL, tak pravděpodobně zůstanu v Okříškách, protože to tam je super – parta úžasná – samí bejci! Hlavně hrát dobře a přispět k dobrejm výsledkům! Uvidíme jestli mě taky ještě někde příští rok budou chtít. :-)

Díky za rozhovor a přeju hodně štěstí v jarní části    Dejv9