Jdi na obsah Jdi na menu
 


Právě probíhá přestávka po podzimní části 2.MNHbL. Jak se tobě osobně zatím líbí účinkování Slzy v soutěži?

 

Účinkování Slzy v 2.MNHbL je velice dobré, né-li výborné. Těší mě, že se držíme na špici soutěže. Abych řekl pravdu, tak sem takovýhle úspěch ani nečekal. Zásluhu na tom má celé mužstvo, že jsme tak dobří. Doufám, že nám to takhle půjde dál.

 

Minulou sezónu hrála Slza jen Horáckou ligu, ale do letošní sezóny se přihlásila do 2.MNHbL, kde je více účastníků. Je to pro tebe lepší změna nebo ti vyhovovalo hrát spíše Horáckou ligu, kde nebylo žádné cestování na venkovní zápasy apod.?

 

Mě osobě cestování zase tolik nevadí a je pro mě určitě lepší hrát 2.MNHbL, protože je kvalitnější co se týče hry a soupeřů. Je to mnohem lepší v tom, že hráči se rychleji zlepšují ve hře a  individuálně, potom ten výkon tomu odpovídá. V Horácké lize to nebylo nejhorší, ale co si budem povídat, jak jsme začali hrát 2.národku, tak je na hráčích vidět velké zlepšení.

 

Oproti minulým ročníkům je letos v kádru celkem slušný počet hráčů. S kým se ti nejlépe hraje?

 

Současně je v našem kádru opravdu hodně lidí, obzvlášť na domácí zápasy. Nechci ale nikoho urážet, protože nevím jak kdo má čas. A s kým se my nejlíp hraje? To opravdu nevím, protože hraju pokaždé s někým jiným.

 

Mužstvo je po podzimní části prozatím na 4. místě. Jaké máš cíle do zbytku sezóny?

 

Je to doopravdy skvělý výsledek a cíle mám dva hrát stejně kvalitní hokejbal jako doposud a porazit tým Staré Brno A na domácím hřišti.

 

Podzimní část odehrála Slza na hřišti v Přibyslavicích. Jak se ti na hřišti hraje?

 

Mě se u nás na hřišti hraje velmi dobře, protože je to hřiště v místě, kde bydlím a doufám, že na tomto hřišti budeme hrát dál, i když máme zrovna teď nějaké neshody, tak doufám, že se to vyřeší v klidu a budeme moci zapsat Přibyslavice do dějin hokejbalu.

 

S novým rokem si řada lidí dává také nová předsevzetí. Máš i ty nějaké?

 

Já si většinou předsevzetí nedávám, ale letos sem si předsevzal že budu dávat víc gólů. A jestli nedám víc jak jeden gól tak ukončím kariéru :).


Díky za rozhovor a přeju hodně úspěchů. Dejv